Yükleniyor...
0212 516 7067 info@berhelturizm.com

Günübirlik Abant TURU

Harika bir günübirlik Abant turuna ne dersiniz? Lüks otobüs 1 gün. (0)
kişi başı 99.00
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu
Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu Günübirlik Abant Turu

  • Alışveriş Mekanları
  • Yolculuk İkramları
  • Türkçe Rehber
  • Müze Ziyaretleri
TUR FİYAT DETAYLARI
Tek Kişilik Oda : 99.00 (Kişi Başı)
Çift Kişilik Oda : 99.00 (Kişi Başı)
Çocuk Fiyatı : 80.00 (Kişi Başı) 0-2 yaş için geçerlidir.
Tek kişilik oda isteğinizi tarafımıza mutlaka iletmeniz gerekmektedir. Online sistemimiz sadece standart çift kişilik odalar üzerinden çalışmaktadır. Tek kişilik oda istekleri 0212 516 7067 numaralı destek hattımıza bildirilmesi gerekmektedir.

Günübirlik Abant Turu

Lütfen Dikkat! Gezimiz minimum 30 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi gezi hareket tarihinden 20 gün öncesi olup, iptal bilgisi acentemiz tarafından iletilecek. Yurt dışı turlarımızda, seçtiğiniz turun iptal-değişiklik şartlarına göre %35 veya %50 ön ödeme ile rezervasyon alınabiliyor. Kalan bakiye tur başlangıç tarihinden en geç 30 gün öncesine kadar tamamlanmak zorundadır. Konu hakkında detaylı bilgi için buradaki Genel Şartlar sayfamızı okuyabilirsiniz.

  •  

    GÜNÜBİRLİK ABANT TURU Buluşma Yerleri

    Berhel ile harika bir Günübirlik Abant Turuna çıkmaya hazırlanıyoruz. Aşağıdaki buluşma yerlerinden turumuzu satın alan müşterilerimizi lüks özel otobüs ile alıyoruz.Lütfen belirtilen saatlerden 45 dakika öncesinden buluşma yerlerinde olunuz.

    • 06.00’da Merter Metro İstasyonu Otoparkı
    • 06.30’da Şişli Evlendirme Dairesi Otoparkı(Dolmabahçe Lunaparkı karşısı),
    • 07.00’de E-5 Merdivenköy Yeni Salı Pazarı (İstanbul Medeniyet Üniversitesi Yanı)
    • 07.20'de Çayırova Mc Donalds önünden
  •  

    Berhel ile Günübirlik Abant Turu başlıyor.

    Kek ve sıcak içecek ikramı ile İzmit istikametinden Abant'a hareket ediyoruz. Bolu il sınırları içerisindeki aynı isimli tabiat parkının muhteşem doğası ile ziyaretçilerini büyüleyen heyelanların akarsuların yatağının önünü kapaması ile oluşmuş Abant Gölü'ne ulaşıyoruz, ilk olarak köy kahvaltımızı alacağımız restoranımıza varıyoruz. Bizlere ayrılan yerde kahvaltımızı aldıktan sonra göl etrafında yapacağımız gezinin ardından öğle yemeğine kadar serbest zamanımız oluyor. Bizler için hazırlanan barbekümüz ile öğle yemeğimizi alıyoruz. Öğle yemeğimizin ardından burada vereceğimiz serbest zamanda dileyenler faytona binebilir, dileyenler kızaklar ile kayabilir (hava koşullarına bağlı), arzu edenler ise rehberimizle beraber doğa ile iç içe bir gezinti yapabilirler. Eğlenceli saatlerin ardından otobüsümüze binerek eğlenceli bir yolculukla İstanbul’a doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. İlerleyen saatlerde siz sevgili dostlarımızla bir başka ayrıcalıklı Berhel organizasyonunda buluşmak üzere ayrılıyoruz.


Bu tur etkinliğimize henüz hiç yorum yapılmadı. İlk yorum yapan siz olun!

.